Decoruri cu Standuri TV pentru a va stiliza locuinta

Indiferent dacă decideți să vă montați televizorul pe perete sau să îl așezați pe un stand, o consolă TV este modalitatea perfectă de a vă amenaja locuinta. În plus, oferind spațiu suficient pentru elementele esențiale media și o soluție pentru a îndepărta dezordinea inestetică, standurile TV pot oferi decorului o nota suplimentară de curățenie și stil. De la unități cu șeminee moderne, controlate de la distanță, care fac să te surprindă pe emisiile tale TV preferate, până la standuri plutitoare elegante, care îți păstrează pardoseala luminoasa, iata iti propunem o colecție care le include pe toate. Așadar, așezați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă de spectacol!

Un suport TV minimalist cu panou din lemn care vă va ajuta să mențineți orice cameră elegantă și organizată. Designul dublu al panoului este optim pentru a ascunde cablurile inestetice, în timp ce sertarele de stocare inferioare sunt perfecte pentru a scoate filme, jocuri sau orice alte dezordini vizuale.

Stand TV modern ,un suport TV ușor atât pentru ochi, cât și pentru portofel, cu designul elegant, duo ton și cu prețul potrivit pentru buget. Cu o adâncime mica , această unitate este excelentă pentru spațiile mai mici.

Iata un stand de televizor modern, negru lucios, cu led, care nu va dezamăgi si se integreaza perfect cu decorul peretelui. Dispune de raft pentru console și sertare ascunse. De asemenea, poate fi si alb, si ar avea acelasi efect.

Iata un decor in contrast in notele stilului nordic care combina elementele de lemn cu nuantele de negru. Acest suport accesibil oferă spațiu de depozitare și o cantitate potrivită de contrast cu dulapul său alb, din centru.

Un suport TV din sticlă cu raft păstreaza clasicul și simplitatea in decorul dvs. Nu numai că această piesă se va potrivi cu o varietate de stiluri de decor, dar vine și la un preț greu de învins.

Poti folosi un decor care sa imite caramida prin folosirea fototapetului cu efect de piatra , caramida sau alte modele de fototapet decorativ propuse de noi.

Daca va place rustic si modern in acelasi timp iata un stand TV cu șemineu electric: un suport pentru TV rustic elegant, care ține cont de funcționarea dulapurilor sale inspirate de uși și a șemineului electric. Semineul poate fi si un sticker decorativ cu efect 3D .

Dacă farmecul industrial este ceea ce cauți, iti propunem o consola care este perfectă. Cu laturile sale de lemn împerecheate cu ușile din plasă metalică, are doar cantitatea potrivită de fler industrial. De asemenea, stilul industrial este din ce in ce mai cautat azi. Poti decora un perete cu un fototapet cu design din chimie sau matematica.

Daca abstractul este nota care va inspira in alegerea decorului, te poti inspira din designul minimalist al acestui stand TV . Pentru decorarea peretelui s-a folosit acest fototapet abstract care poate fi comandat pe diferite dimensiuni in functie de latimea peretelui dvs.

In stil scandinav iata un decor simplus si extrem de rafinat, unde standul se intinde pe toata latimea camerei. Peretele a fost decorat cu fototapetul Play With Balls de pe www.stickero.ro.

In speranta ca v-a placut acest articol va asteptam opiniile in comentarii. Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *