Stickerele motivationale- Decor pentru inspiratie la birou si acasa

Biroul este spatiul in care ideile trebuie sa se contureze. Companiile investesc foarte mult in cursuri de pregatire pentru angajati, in crearea atmosferei cat mai relaxante pentru acestia si in amenajarea spatiilor cat mai prietenoase si relaxante. Din experienta clientilor nostri va relatam ca majoritatea incearca sa motiveze personalul, insa motivarea cea mai puternica este un cumul de factori care includ in primul rand gandirea pozitiva .

Stickero a creat astfel strickere decorative care accentueaza in special acesta latura. Fie le gasiti in categoria Stickere pentru birou , fie in categoria Mesaje motivationale, care cuprinde si stickere pentru acasa, fie in categoria Citate celebre sau Diverse mesaje.

Aceste imagini sunt primite de la clienti. Textul si fontul sunt alese intr-o imbinare grafica incantatoare prin pozitionarea unor cuvinte in diferite forme sau culori, iar mesajul care se transmite urmareste acelasi rezultat: optimism si motivare.

Stickerele sunt produse de catre noi in Romania, din material de cea mai buna calitate care nu deterioreaza peretii si care este conform normelor de mediu in ceea ce prezinta compozitia. De altfel, cel mai mare atu al acestor stickere este ca nu se dezlipesc si nu deterioreaza. Stim ca piata este plina de stickere decorative foarte ieftine care vin in special din China, dar intotdeauna valoarea acestora sta in pret. Clientii nostri sunt foarte multumiti si ne solicita chiar anumite texte personalizate pe care le transformam in stickere decorative.

De aceea am adaugat o categorie de produse care vizeaza numai mesaje motivationale, citate celebre despre viata, sentimente sau afaceri, menite sa redea increderea in tine, sa iti arate ca intotdeauna exista o solutie, indiferent de problemele cu care te confrunti, iar cea mai mare parte a clientilor solicita aceste mesaje. Am inclus chiar si cateva stickere de atentionare in ceea ce priveste normele de igiena si protectie impotriva Covid 19.

Speram ca acest articol v-a fost de ajutor si va invitam sa ne trimiteti imagini cu decorul realizat la birou sau acasa cu ajutorul acestor stickere motivationale . Va puteti exprima astfel opinia in ceea ce priveste utilitatea lor. Nu ezitati sa ne urmariti pe FacebooK sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *