Work-home-space sau cum sa-ti decorezi biroul pentru a lucra de acasa

Fototapet Mathematical Handbook

Atunci când alegeți decorul general al biroului de acasă , aveți două opțiuni :  prima opțiune este de a potrivi stilul biroului cu stilul întregii locuințe, iar a doua opțiune este de a decora biroul ca un spațiu separat.

Determinarea opțiunii pe care o veți alege depinde de răspunsurile dvs. la trei întrebări:
•Noul decor este vizibil din orice zone ale casei?
•Biroul tău poate fi văzut din alte camere ale casei tale?
•Lucrarea ta are un stil special care se poate reflecta în decor?

Conform acestor întrebări, vom parcurge câteva etape în crearea unui decor frumos în biroul de acasă. În cazul utilizării aceluiași decor ca  stil al casei din biroul dvs., nu este obligatoriu să folosiți schema de culori exactă sau starea de spirit. Puteți combina stilul exterior cu stilul biroului dvs. frumos. Asta înseamnă că aveți opțiunea de a folosi culorile în sine, dar în proporții diferite sau de a inversa culorile principale. Amintiți-vă că biroul ar trebui să pară diferit de celelalte părți ale casei dvs., astfel încât să aveți capacitatea de a modifica atmosfera împreună cu respectarea stilului general al casei dvs.Pe de altă parte, dacă aveți de gând să creați un stil diferit biroul dvs., sarcina este cu adevărat interesantă. Decorul biroului tău ar trebui să spună multe despre personalitatea și stilul tău. Dacă vă fascinează culorile îndrăznețe, mașinile clasice, unghiurile, etc., adăugați-le în decorul dvs. indiferent de relația lor cu activitatea principală pe care o veți face în biroul dvs.

În timp, ar trebui să încorporați lucruri care să exprime tipul de muncă pe care îl practicați De exemplu, dacă utilizați biroul dvs. ca atelier și sunteți designer de modă, puteți să vă adăugați materialele în decor, cum ar fi bobinele de fir sau să decorați perete cu unele dintre design-urile tale.Când vine vorba de culorile biroului tău, folosirea culorilor calde precum gălben și roșu în proporții mari te poate face să te simți însetat. În timp ce albastrul este foarte relaxant. Un mod recomandat de a merge în ceea ce privește culorile biroului tău este să alegi trei culori. Utilizați una ca o culoare majoră pentru pereți, iar cea de-a doua culoare principală pentru covoare, draperii, accesorii pentru birou, etc. .

Fototapet – Union Jack
Fototapet – Stony Jewels
Fototapet – Venice – The Colorful City on the Water
Fototapet – Blue Lady

Fototapet – Superhero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *